Skit Sommar

Det enda som existerar på sommaren är flugor, antingen ösregn eller förjävla varmt  och getingar.
Ja, just nu hatar jag sommaren och alla jävla människor. Ingen har tid, ingen vill.
Så jävla skönt att komma härifrån, måste komma härifrån. Fy fan.

Någon som har en lägenhet i Malmö och hyra ut för mig och en kompis?
2-2,5?

Äta-jobba-sova

Ojah, den senaste månaden har gått ut på att bara äta jobba och sova. upp halv 5 jobba till kvart över 2 o då är man helt slut. sen upp o jobba igen på kvällen några timmar.

Men som föräldrar eller gammel-vuxna säger: "Tänk på pengarna" det är klart jag tänker på pengarna! annars kanske jag inte hade varit så envis.

Vissa dagar är underbara, vissa är ner-i-marken-gräv-ett-hål-lägg-dig-och-täpp-igen dagar. Och jag hatar dem.

Som idag på jobbet, det här kommer antagligen låta som jag är väldigt avundsjuk och känner mig lite utanför,. kanske jag gör de. Speciellt när de pågått under hela månaden.

På jobbet är det jag och en tjej till sen är det resten killar.
Den här tjejen är väldigt trevlig och hon är en jävel på att prata och vara rolig, jämt. Skämtar och skrattar.
Från början var det bara en kille som är  12 år äldre typ. herregud, de borde skaffa sig ett rum någonstans. jämt jämt jämt är de på varandra, visst de är jättegulligt men vafasen, man tröttnar. Sen är de 2-3 stycken till som har kommit och hon är jämt igång, charmar alla som rör sig. Det är sjukt och där sitter jag och känner mig äckligt, icke-blond, fet och associal. Så fort man säger något så bara: " jaha okay, men du .." till den andra.

Jag måste låta jävligt bitter, men de vore kul att någon gång också kunna få ett uns av den uppmärksamheten. Jag orkar bara inte vara glad 24-7 jag kan  inte, det skulle inte vara jag. Och vad fan har man att säga?

RSS 2.0