Kass.

Haha oj då det var ett tag sen jag skrev. Fast å andra sidan så är det mest för att dela med mig av något någon gång ibland.
Och idag är en bra dag för detta.
4 år sen farmor lämnade oss här på jorden, älskar dig :)

Jag har märkt hur vetskapen inför denna dagen har påverkat mig, iallafall mycket sen en vecka tillbaka.
Jag har seriöst varit mer psykiskt instabil än någonsin förr, och det skrämmer mig. Jag hatar det.
Igår var en sån dag, men jag tog mig ur de, men det insåg jag inte att jag kunde förrän idag, vilket har varit en underbar dag.

Känslig så att man kan undra om man skulle kunna hantera något negativt i denna värld? Jag är bara så lycklig att allt har sin tid ( en dag när det är som allra värst ) och sen blir det bara bättre, det är underbart, vandringen upp till toppen igen.

Man glömmer bort hur bra man har det ibland och det kanske man behöver göra för att sen kunna uppskatta allt bra man har i livet ? Även om det finns många/mycket man saknar. Men hur skulle det vara och ha allt ? skulle det förbättra? vad skulle man bli för människa?

För att inte göra detta till ett hel-deppigt inlägg.. som de flesta andra verkar ha varit på senaste så kan jag ju dela med mig om att..

I februari 2010 åker jag med rosa bussarna till Afrika, en dröm som kommer gå i uppfyllelse och jag kan knappt fatta det! fy satan!! :D

RSS 2.0