Sha la la

Hallå där!
Har kommit hem från mitt retreat i skogen, har haft det underbart! men underbart är kort och skolan väntar. Suck!
Anyways..
Tänkte gå och se "The Ritual" på bio med en kompis snart. Vet dock inte om den är något och ha? Får se..
Passade på att gosa lite med mina syskonbarn, den ena har börjat prata och säger mitt namn tusen ggr, alla ska vara med och leka och koll på alla ska man ha! Världens sötaste unge!

Har inte så mkt mer och berätta om egentligen. Jag fyllde år förra helgen och jag känner mig som ett gammalt par fast jag är singel. Jag älskar fortfarande att gå ut och dansa, men det är inte ofta det händer..( Okay, jag var ute i fredags och ska nog ut imorgon).. but still. Stenpackad blir aldrig heller längre, de gör kanske ingenting men ändå! Jag har tappat min mojo lite grann känner jag... Not cool.

Lite orolig sådär

Hua mej! om någon timme ska jag bege mig mot min andra dödsdom på under en vecka. Det kallas boxgympa, boxningsgrejsimojs?  Det är iallafall jättejobbigt och har man en energisk lite outtröttlig tjej med sig så är man ju inte heller den som ger upp. You die trying. Tur att det känns bra efteråt iaf, fyfan! Måste..kämpa!

Imorgon bär det av mot Småländska skogarna igen, det känns skönt och få komma hem..även om det var max 2,5 veckor sen sist. Det hinner hända endel på dem veckorna som gör att det känns som månader, typ..omtentor. Hate it!

Var i Köpenhamn i helgen och hittade grymmaste tavlan ever, ser inte så mkt ut för världen kan hända men man blev snurrig av att titta på den på nära håll:)

Heeey Cyberspaace!

Long time no seen. eller nått.

Återigen är jag en Skåne-bo! feels good, most of the time. Kanske fel tidpunkt att påpeka detta då det just nu är skit det mesta..men jag har en tendens att skriva på bloggen när jag är förbannad eller ledsen har jag märkt? så nu lägger jag det åt sidan.

Har varit på arbetsintervju idag, kändes konstigt då vi var 5 st inne på samma gång, ganska trevligt och lite mer lättsamt kanske men ändå?
Svårt att framställa sig själv on the sunny side men hoppas dem kan ana något bakom den lätt överviktiga tjejen som försöker se trevlig ut.
We´ll see helt enkelt!

Finner mig själv att sitta och förundras över hur svårt det är att få ihop ett helt inlägg som ändå ska verka ganska vettigt, det gick kanske inte så jättebra. Förstår inte hur människor, bloggare, kan skriva upp emot 4-5 inlägg per dag... GALET! Så mycket intressant händer det inte i min vardag.

Någon som har bra knep?


RSS 2.0