Value- None

Det är inte längre bra, det har gått för långt innan man har brutit. Men snart kanske de tar slut, jag vet inte om jag vill det. Det är en trygghet, men jag vill ändå ut, ut och uppleva, utbilda mig till det jag så gärna vill.

Det finns inte mycket kvar hemma att hämta, allt är förbrukat, använt in till det sista.. Är det så? har man missbrukat de man hela livet har haft? om att i ovetenskap inte vetat om att de kanske en dag tar slut?

Jo, idag är en lite dålig dag när allt negativt kommer fram. Men de är därför man har sin blogg, för att släppa ut alla känslorna och de kan jag göra här känner jag. Mitt gömställe och min hemlighet.

Att känna

Hur ska man veta vad man känner, när allt bara är ett virrvarr? Vissa dagar känns det som att de här kommer funka föralltid och jag tycker så mycket om dig. Vissa dagar orkar jag inte alls.. Jag vet fortfarande inte vad jag känner och de är fel mot dig, jag vill ändå inte att du ska försvinna, vilket du kommer göra om det tar slut.
Jag kan inte bestämma mig, jag kan bara inte bestämma mig för vad jag vill, och hur det ska vara.
Vem vet vart man är påväg om 2 månader? vad gör man då? skolan tar slut och allting nytt påbörjas, kommer de att dra ner vår chans att uppleva nya saker? eller hur kommer de att bli..
Samtidigt är du det bästa som någonsin kommer hända mig, ingen kan behandla mig så bra som du gör, du är ett guldkorn.

Men Jag vet inte alls, jag kan inte bestämma mig. Det borde vara så enkelt, men jag vet inte om de bästa är det rätta för mig. Jag vet inte alls.

427164-17

Älskade Malmö

Nu är vi äntligen i Malmö och det kan inte bli mycket bättre än såhär! Solen skiner, det är varmt, lägenheten är bra och allt fungerar som det ska. Sen kan man fråga sig, hur länge håller detta i sig? ja det vet man inte riktigt, men förhoppningsvis så kommer vi komma undan större bråk och sammandrabbningar.

Det är en frihet att komma hit, man får klara sig själv och ingen som tjatar på en. De  kan bli rätt tyst ibland :P
Pluggandet är också rätt soft med tanke på att det bara är muntligt i engelska C och sen är de skriftligt i svenska på onsdag sen muntligt i svenska i slutet av Maj, lovely! Mycket tid att göra allt på och förhoppningsvis kommer allt att bli godkänt, de vore underbart. :) så man kan komma in på det man vill sen.

För någon/några veckor sen skrev jag ett mail till Fredrik reinfeldt angående Minkfarmarna i Sverige och om hur fel jag tyckte det var. " Hej Annie, tack för ditt mail, Fredrik bad mig att svara till dig" kom det från en brevansvarig i riksdagen, tror dem att jag är helt bakom flötet? han har väl inte ens läst det, och påstår att det är bra för Sveriges ekonomi, låt dem leva på ett riktigt ställe iaf, där de får en bra liv, hur svårt kan det vara ?!

IQ-befriade idioter

Det finns ca 60 minkfarmar i Skåne och Blekinge " om vi har tur kan vi utöka vår produktion till 140 i hela landet"
Vad är det för jävla idiot?
Vem i hela världen behöver en päls nu för tiden? vad i helvete ska dem med en päls att göra ? det har ingenting med status att göra längre, isåfall status- mördare.
Och hur tänker de som startar upp en minkfarm ? eller nej, de tänker inte.  Bygga upp en massa jävla 4 dm breda och kanske 7 dm långa järnaburar utan skydd, utan hö eller halm och endast göder dem för  pälsen!!! de används inte till något mer ! inte någonting. Jävla sjuka skadade människor.
Inte fan har de sån pengakris så de måste börja sälja minkar för helvete.
Jag är så jävla förbannad, men vafan ska man göra åt de ?
De är ta mig fan rubbade i hela jävla huvudet.
idiotjävlar

Äckliga jävel!

Polisen har tagit en ca 60 årig man som  är pedofil. Man har bilder på mannen som utför sexuella övergrepp på många olika barn. Han har blivit dömd för Grov barnpornografi och vad får den äckliga jäveln??
6 MÅNADER, 6 månader för ett  brott som borde straffas med tortyr skära av de äckligaste han har.
Tänker dem inte alls när de delar ut straff? även om de är hans första brott så har de fan inte med de och göra, ingen, INGEN pedofil jävel som våldtar ska få komma undan så lätt. Sjuka jävla lagar!!!!!!!

RSS 2.0