AjaBaja =/

Känner mig inte alls taggad inför balen, klänningen är inte alls lika underbar som jag tyckte den var från början. Den är så enkel.
Klänningen jag ska ha på studenten känns bara blä den också.
Varför ska jag komma på det nu. Så jävla tråkigt.
Ser inte ens fram emot kommande vecka, det är illa.

BLÄ


Hemma

Japp, tillbaka från storstaden, hem till de lugna och tysta. Det är skönt när man vet vad de är som väntar en, inte sommarjobbet men de andra. Balen och studenten, ska inte bli helt fel.

Känner nu framåt kvällen dock att de kommer bli ensamt att sova själv inatt, ingen att kunna prata med om man skulle vilja. Men de ska väl gå, man vet aldrig om man kanske kommer leva livet ensam, då måste man ju faktiskt kunna sova ensam :)


jag vet inte om jag är lycklig. Tror inte jag tycker om att vara ensam på kvällarna, de är mina tankestunder, mystiska sådana är de också.

Lätt Kvällsdepression?


Fri, fri, friiiiiiii !

Yes nu är det äntligen slut.
Jag har gått ut gymnasiet, jag är klar med gymnasiet !!!! det är helt galet, och det mesta har gått bra! Halleluja va göttans!
Angående sömnproblemet inför muntliga idag kom jag ingen vart.
Stannade uppe, gick ut klockan 5 och sprang en runda, inte mycket folk ute en söndagmorgon, kan jag varmt rekommendera haha, inte ens bilar fanns de på vägarna knappt.
Sen visade sig att en av mina lägenhetskompisar hade varit vaken hela natten hon också.
Det resulterade i 26 vakna timmar, de är nog nytt rekord för min del faktiskt :) vilket jag helst aldrig gör om heller för den delen.

Ha en underbart toppen fin söndag, I know I will! :D

Sjuklig sömnlöshet?

Nu har det baske mig gått överstyr!

Läste alldeles för mkt innan jag gick och lade mig så först kunde jag inte sova p.g.a det.
Sen drack jag kaffe och tog en koffeintablett på förmiddagen för att kunna orka plugga under dagen så jag skulle vara redo för tentamen imorgon, eller idag klockan 09.00, vilket snart bara är 5 timmar kvar och ca 3,5 timmar och sova.

Fick en somna-in tablett av min vän innan, för snart 1, 5 timme sen. Men jag är fortfarande vaken och har kollat på Simpsons i en timme. Vad är det med mig? de är fan sjukligt. Ändå lät jag bli att sova på dagen så att jag skulle kunna sova inatt, my ass att de funkade då.

Men nu däremot känner jag mig nästan lite trött så kanske om jag lägger mig ned att det kommer, I do hope.

God natt alla nattugglor

03:20

Nude-man has done it again

Urk usch och blä!!
seriöst är han inte nudist så är han enbart dum i huvudet.
Vem fan går naken i en lägenhet där det bor 4 tjejer han inte känner?!
Detta är inte första gången! stackars Markus satt i köket idag när han kom där, lika naken som vid födseln.
Okay, det är naturligt man vafan för de behöver man inte gå runt näck i någon annans lägenhet, bläbläblä!!!!
snart har alla sett han naken och det är äckligt, vidrigt.
Ja varför har vi inte sagt till? vi arbeta på de, lätt och komma fram med dem orden. men det ska ske, snart.
Usch

Neverending road?

Fast det bara är mindre än två veckor kvar. Fast det "bara" är svenska muntliga kvar  finns det inte ens chans i världen att jag vågar slappna av, svenska B känns som de värsta av alla ämnena hittills fast det är OK och läsa om författarna. det kommer aldrig gå, känns det såhär för alla inför sista tentan innan studenten? usch!

Det hänger på så mycket, svenska B är ändå svenska B. Det är ett grundämne, som man måste ha godkänt i, visst skulle man kunna gå ett år till. Men surt för ett ämne och ja vill inte, jag vill göra andra saker innan det är dags att börja plugga igen.

Dagarna segar sig fram och de som åker in trycker ut något annat, panik!

Sen finns de alltid dem som bara kan läsa en grej kanske två gånger sen kan dem de, och glömmer de aldrig. Va är det för fasoner?  och hur gör jag för att bli sån?  I wiish.

Lika som bär, del 2?

427164-23

Anders i "frusna män söker kärlek" ?


427164-22

Gunde Svan?

Lika som bär?

427164-21 

Kanske inte lika som bär, men man kan inte förneka att de har en viss likhet?

427164-20

.....

Hej
Misslyckade
Miffo
Som
Förlorat
Det
Du
Var
Bra
På,
Vad
Har
Du
Kvar?
INGET

Malmöstad

 Nu börjar sista spurten närma sig, vad händer sen?
Ärligt talat skjuter jag det bara ifrån mig, det kommer vara frihet. Jo tack, skjuta ifrån sig tanken av frihet låter ju inte särskilt friskt. Det är kanske det som skrämmer en, eller skrämmer är väl och ta i men nervöst. Valen man gör, saker man inte gör som man kommer ångra om några år. Man planerar att göra så mycket, men hur mycket av det kommer att bli av? Man kanske jobbar lite, hoppar på sin utbildning man vill ha och sen är man där, utbildad och redo för arbete. När kommer friheten och resorna? Man kan säkert ta ett sabbatsår eller två, men då måste man ändå arbeta ihop pengar och hej o hå. Men de får framtiden utvisa, jag gör mina val då, när det är dags. Vilket inte är än på någon månad eller tre.

Just nu är det bara Emma och jag i vår lilla fyra på Möllevångens kringelkrokegator. Har varsitt rum och faktiskt så är det inte helt fy skam. Känns konstigt och väldigt tomt att sova ensam, men också rätt skönt.

Årets låt nere i Malmö är förövrigt att lära sig Nena 99 - Luftballons, på tyska. har dock inte övat något idag så man lär ha tappat endel, men de kommer en morgondag också och det är en kul låt som kan vara värd att lära sig :)
427164-19

:(


Ljuset försvann och ordet faster existerar inte i syskonskaran längre. Så tråkigt att det hände er :( Ni hade blivit underbara föräldrar.  Jag blir varm inombords när jag vet att ni ska fortsätta, att ni inte ger upp och att inga komplikationer tillkom.

Ljus i Mörkret.

Jag vet mycket väl att du kommer klara dig bra mamma, även om de är cancer du har i bröstet och så länge de inte har spridit sig så kommer det att försvinna när de operar bort knölen. Men jag är ändå orolig, jag kan inte tänka mig hur det skulle vara att förlora sin mamma, sin mamma. Som alltid är där, som man räknar med, som alltid är självklart att hon kommer finnas där. Men egentligen är det inte så väldigt självklart.

Det är precis likadant för pappa, han har bara min farfar kvar, inte min söta underbara farmor. Han väntar på svar efter leverproverna han gjorde för ett tag sen. Under en operation på 80-talet (eller tidigare) fick farfar transfusion med blod som var smittat av Hepatit C. Det går att bota, om de inte har gått för långt. Det bryter ner och förstör hela levern om de går för långt. Och han har fått skadestånd av sjukhuset så det är inte de,  frågan är vad pengarna hjälpte för om det ändå är försent.

För att inte avsluta med enbart elände så tänkte jag erkänna en sak som har gjort mig så jävla glad och som gav mamma världens bästa födelsedag och som gjorde att min bror slapp undan att köpa en födelsedagspresent ( vilket han iochförsig gjorde ändå)... Jag ska bli faster i November..  :D:D:D:D

RSS 2.0