Tungt

Har inte hittat något jobb ännu, jag skrivit, skickat , lämnat CV:n sen jag skrev sist. Varje dag. Är det helt omöjligt eller är det jag som är omöjlig ? jag hoppas det första.

Jag vet, man ska inte ge upp så lätt. Men om man måste skaffa ihop pengar till en resa som är betald i januari? om man ska kunna bo här måste man ha pengar ? hyra, mat och allt som tillhör. Det funkar inte.
Trodde det skulle gå bra och att jag skulle klara det, men jag är osäker..

" du måste gå ut till affärerna! bla bla bla" lätt att säga för någon som bara kan byta jobb när det kommer någon ny som vill att hon ska jobba för dem. Jag är kanske inte du? jag kanske inte kan? kan kan väl  alla, men så är det inte. Sluta tro det, inse.

Nyflyttad

Första gången jag skriver från Lund !
Har varit här i över en vecka nu och hunnit med ett jobb som jag aldrig trodde jag skulle få, eller klara av. Men jag gjorde det och jag känner mig 5 cm längre än för några dagar sen. Det var en viktig erfarenhet för mig och det bästa jag kunde göra för mig själv.

Men nu är det att komma ut på arbetssökandet igen och hoppas på att man hittar ett jobb som håller sig lite längre! :) och som kan ge mig liknande upplevelse och självkänslestyrkande effekt.

RSS 2.0