Cheesy

Lite så känns det..jag kommer låta sååå cheesy men jag längtar så in i tills jag ska få träffa mina underbart söta, perfekta underbara små brorsdöttrar :) Spendera hela kvällen och förhoppningsvis någon timme på morgonen med dem! Åh. Kärlek!!

I helgen blir det även Linköping. Grilla hos en kompis och kankse dansa lite! Se vad som finns och erbjuda..:) Har dock aldrig varit i Linköping tidigare så det ska bli skoj !
Det jag längtar mest efter är nog ändå bilresan...ROOADTRIP!! Fan va gött de är! Hög musik, solbrillor och gärna lite sol med på det, bra vänner och en tre timmars bilresa framför sig !

Livet är lite för bra just nu, BUT I LIKE IT A LOT!

Det bästa av två världar?

Ja, det är lite så det känns.. Varje gång jag kommer hem. Miljöombytet gör mig trött, men att komma hem ger mig den energi och glädje som behövs ibland när det är tungt.

Ligger i soffan, hemma i skogen efter en underbar dag. Solen har värmt mig hela dagen, har umgåtts med vänner jag sällan träffar men som ändå finns där, hälsat på min kusin och min lille pålle. Idag har allt flutit på och varit allmänt underbart. Men som dem säger, efter varje regn kommer solsken.. och igårkväll var väl en regnperiod för min del. Men nu är det inte sånt min blogg ska utgå ifrån.

Imorgon blir det storstaden igen och verkligheten ska träda in igen, längtar till sommaren där ingen skola och skolarbete snor all värdefull tid från att bara vara!!

Medelmåtta

Allt känns bara "OK"
Nej inte "OK" på ett okey sätt.
Jag mår Okay,
hur går det i skolan, knappt okay?
hur känner du inför din kropp? knappt okay då detta skall vara min prime-time och den är inte ens OK nu..
hur det känns och vara hemma igen för helgen, så som jag har längtat? första timmarna var bra, min brorsdotter gav mig all kärlek en tvååring kan ge.

Peppande fredagsinlägg, men vindarna vänder antagligen imorgon, annars är det OK.

Mardrömmarnas tid

hallå där!
Har kommit in i en grymt jobbig period där alla omkring mig dör, i mina drömmar som tur är. Men det är inte lättare för det...
Vaknar upp på nätterna, antingen för att jag gråter eller för att hjärtat slår i 200.
Vet inte varför det kommer så mycket hemskheter på en gång? det är inte under en natt, utan lite då och då.

Inatt drömde jag att min pappa hoppade ner för ett stup och offrade sitt liv för att det skulle hjälpa min farfar att få pengar för att kunna klara sig... För ett tag sen så drömde jag att  min brorsdotter ramlade i vattnet och hur mycket jag än försökte få upp hennes huvud från vattnet så gick det inte.
Har även drömt om Oves fru i Solsidan, men det var en helt annan nivå av mardröm, haha. och absolut inget sexuellt för den som ens tänker såna tankar!

Att läsa om alla hemska situationer som folk sätts i världen om, vare sig de vill eller inte får en att tänka till. Det är väl därför jag drömmer om allt detta. Vilken jäääävla tur man har att man lever som man gör, att inget hemskt har hänt de man älskar och att man får ha dem så nära att vill man, så kan man hälsa på.
Jag behöver inte fly Sverige och min familj, någon i min närhet har inte blivit bortförd, pistolhotad, dödad, misshandlad, våldtagen eller sårad på något vis som har med en annans ondska att göra.

Tack så mycket! och snälla, låt det förbli så!



Guacamoooole!

Detta inlägget kommer jag att hänge åt den smakrika, underbara, made from heavens goda gröna klet!
Det funkar minsann till det mesta, japp även till kalkon la jag märket till ikväll.. Även om det inte är något jag tänker rekommendera i första taget! Men som dom säger.. nöden har ingen lag, det fick mig att inse att vitlöksbröd faktiskt är a whole lot better. Så nu sitter jag och väntar på ugnen, undviker min jobbiga tenta som finns på datorn och ploppar fram då och då för att påminna mig om att inte bli allt för lycklig och careless över min bortglömda situation.

För just nu är detta vad mitt liv går ut på... äta och skriva massa hemtentor. De byter liksom av varandra, jättemysigt kan man tro. Maten är det ju inget fel på.  Det får en oundvikligen att längta grymt mycket till sommaren, inga tentor, umgås med vännerna fritt och det enda man behöver oroa sig för är maten!

så sommaren, kom nu.. jag är redo!


RSS 2.0