I mörkret

Här halvligger jag i mörkret i min säng och har det allmänt mysigt. Strömmen kommer och går som den vill så jag passar på att blogga medans jag kan. Har tänt lite ljus för att göra det hela ännu mysigare.

Vissa dagar är det som alla bara skiter i varandra och inte bryr sig ett piss om en.  Jag ska inte säga att jag är bättre än dem andra, alla har bara slutat kämpa.. de är synd, vi har delat upp oss och jag tycker det är piss. PISS PISS PISS!


Imorgon ska jag än en gång prova balklänningen, det ska bli spännande, får inte glömma skorna jag ska ha med mig. De är den höjden jag max ska ha på skor när jag är på balen, så ska vi se om hon har klippt den lagom långt. Sen har hon fixat urringningen lite också. Den bli nog bra, hela klänningen. Jag längtar!


427164-9

Ingen orkar bry sig längre, alla verkar ha gett upp och slutat kämpa för varandra. Vi har delat in oss i grupper och denna veckan har varit hemsk. Idag har dock varit en bra dag, men resten av veckan har varit riktigt kass, satans jävla kass. Att det inte ska funka sista biten. Visst det är väl delvis detta jag har väntat på, kanske längtat lite efter också men när det väl händer är man inte ett dugg förberedd, man tror man är det men när det sker är man lika förvånad för det. Det är sjukt. Men visst alla kommer vi vara ensamma någon gång i livet, så är det för alla. Det måste det väl vara ? Alla känner sig ensamma, det är bara mänskligt.

Första gången

Yes, detta blir det första inlägget från min nya dator, var i stan idag med pernilla vilket resulterade i en piercad tunga och en bärbar dator, vi köpte lite kläder och så var vi nöjda.:)
Har tagit i stort sett hela eftermiddagn att fixa ihop oc knåpa med detta, men det har ändå gått väldigt bra, de är inte så himla invecklat som man ibland kanske vill tro. Jag är väldigt nöjd iaf, måste bara lära mig den riktigt, men de ska väl inte vara några problem :)

Ännu en helg är avverkad, det går snabbt, varendaste gång. Och jag saknar dig som en toker, du är bäst!  längtar redan efter dig igen mitt lilla element :)
Miss you miss you!

Vet inte riktigt vad som kommer hända denna veckan, får se lite ska iaf iväg och simma en dag, de behövs nu det var ett tag sen. kanske att det blir utgång i Malmö till helgen? I hope so :) It would be nice:)

Thank you!

Jaha nu har ännu en helg tagit slut och dem går så fort, oftast. Har tillbringat hela helgen med Emil, de blev en lugn och skön helg. Skulle gått ut i lördags men alla är så jävla tråkiga så de blev inget av de, visst vi kunde gått ut vi 3 men de hade aldrig funkat. Ska sluta fråga..

Imorgon ska peppe och ja antagligen till Kalmar, hon ska ta hål i tungan och jag ska antagligen köpa en bärbar dator, det är dags nu =) jag längtar efter de. har ändå sparat ihop endel så de ska väl inte va problem och få en hyfsad dator iaf. :) hoppas på det bästa!

Emil=)


 Min  Heting :)

Äntligen!

 Nu är det äntligen fredag och geografin är avklarad! Emil kommer och på måndag ska jag prova min balklänning, den är halvklar. Tillräckligt mycket klar för att jag ska kunna prova den och se så den sitter bra, sen är de ju saker som ska på och så s¨å de är lite kvar.!! åh va skönt! För stunden så är allt bra, allt flyter på så jävla gött! :D  det är mycket kvar men denna helgen ska de inte bli ett skit med skolarbetet och göra, no way :)

Hoppas fortfarande på utgång imorgon, ingen som har bestämt sig än om de ska med ut eller inte. Eller jo vi är 3 än så länge men det är inget bra tal. Därför hoppas jag att många av er bestämmer er för att åka med och ha lite roligt!

Ah det var väl egentligen inte så mycket jag hade och berätta. Hoppas alla får en härlig helg och ha kul!

Att på ett sätt komma tillbaka

Min vän, jag hoppas att du vet att jag finns här för dig om du inte vill just nu så finns jag ändå kvar sen, när du känner behovet av att prata, träna, kramas eller bara vara.

Jag har trots allt varit där, jag vet inte om det hjälper men jag tror ändå, när det gäller allt, att har man varit med om det själv så förstår man situationen. Hur ska man kunna förstå hur det känns när någon annan blir dumpad  om man inte blivit dumpad själv? hur kan man veta hur det känns att  förlora någon nära, om man inte gjort det själv? man tror så väl att man vet, fast man gör inte de egentligen. Man vill gärna förstå, men gör det inte. Men det betyder inte att man ändå inte kan finnas där. Man kan försöka förstå, eller bara finnas där som ett stöd, lyssna.

Den 20 November 2005 gick min farmor bort i cancer. Från början tror jag bara det var i levern men sen hade det spridit sig till bukspottskörteln. För att kunna rädda henne var mer än hälften av levern tvungen att vara frisk och det var den inte. Men de gick snabbt på sätt och vis. Det började det med att hon kände sig dålig och inte orkade komma på olika tillställningar och det kändes alltid så tråkigt,   det var så tyst, inget ekande skratt som man hörde sig utskiljas från allt annat. Efter ett tag  åkte de till doktorn i Kalmar och fick reda på att de var cancer  och de kändes som allting vände på sig. Hur ska man bete sig mot farmor ? och hur är det med farfar? vågar jag mig upp dit ? hur kommer hon vara ? Framåt Oktober så gick allting snabbt, allting förrvärrades så fort och farmor var inte längre den mulliga farmorn. Hon var fortfarande min underbart älskade farmor, min gosiga, söta farmor. Men hon orkade ingenting längre. Men hon fick vara hemma, hon behövde inte dö i sjukhussängen, hon fick dö i sin egen säng, med sina barn och sin man omkring sig.
Att se lilla farmor  föralltid vilandes i sin säng var jävligt tungt men jag vet att hon fick det så mycket bättre och jag saknar dig varje dag, Jag älskar dig


 
image7

Åh vad jag längtar!

 Jag vill bara ha helg helg helg!  jag orkar knappt kolla åt den där jäävla geografiboken mer, den tar kål på mig. Jag blir alldeles knäpp. Ändå orkar jag inte ta tag i de, det känns som de jag kan kan jag, ja kan inte lära mig mycket nytt idag och imorgon. Ska försöka lära mig vindsystemen, okay det ska jag göra. Sen vet jag inte, jag hoppas det gått någorlunda på skrivningen. Men jag har ingen aning, absolut ingen aning. De vore inte kul o göra om tentan bara för det gått dåligt, nej nej nej tack!

en önskning?
Då vill jag ha fredag eftermiddag, har gjort muntliga och varit på mötet med Stufvenäs-mannen och är hemma. Fixar iordning och så tills Emil kommer sen köra och hämta honom vid tåget och bara kramas. De vill jag ha, nu tack.  Utgång i Karlskrona med på lördag, förhoppningsvis. Om de är någon som följer med förstås, jag vet inte varför. de är ofta måga väljer att inte följa med. Man måste väl få leva livet lite? inte bara skola skola skola. Även om de känns som de behöves för det mesta så måste man få vara ungdom med annars passerar hela ungdomen och tonåren av att man inte hittar på någonting. Det gäller att hitta en balans.

Satans kallt överallt, det snöar och har sig, jo jag tycker om snö men idag är jag frusen och de är kallt och jag vill bada men ja kan inte bada än. tyvärr. åh . Snö! =(

Lycklig

Idag var ännu en kort dag i skolan, hade bara skrivningen i geografii sen åkte vi hem, gött! det känns som man kan börja leva igen när man kommit igenom halva bara, tänk då när muntliga är klar, om man kommer dit! usch, läskigt. det går nog.

Nu har jag min kavaljer klar till skolbalen. =) Emil valde att gå med på min istället för sin egen, jag vill inte tvinga med honom från hans egna då hans egna antagligen är lite festligare än vad min är. Men jag blir bara glad om han vill med.  Är med och fixar till vår bal så det kan vara lite extra kul att gå på den också då. Förresten så ska vi ha möte med han som ska hjälpa oss med planeringen av allting, han jobbar på det stället där vi ska vara. Frågan är bara om man ska hyra ett band eller något i några timmar som kan spela lite sen kan man  ha endel skivor med sig till senare på kvällen. Det vore ju rätt kul faktiskt. Ska ha balen tillsammans med Torsås , de gör nog att vi blir lite fler och det är roligt eftersom vi har rugbyfesten, julfesten och annat tillsammans med dem. =) kan vara kul att avsluta skolgången med dem också. Balen är den 2 Juni och vi går ut den 5 Juni, det är helt otroligt!
Det är snart liksom, de är snart dags att ta steget ut i livet, göra vad man vill. de är sjukt, sjukt kul! =)  jag längtar nog... Ja de gör jag, komma ifrån skolan ett tag och bara få vara ! Lovely!

Blir ingen spinning idag, Sarah hade jätteont i magen så det får vänta. Ja vill inte komma dit själv första gången. haha, jag är för feg för det, men ah, de får bli nästa vecka.

Jag är så lycklig, idag är jag lycklig och det är underbart! allt är så jävla toppen! =) Mycket tack vare dig =)
image6


En häftig grej. Diskuterade mitt namn med Emil, att det kommit från Anna och Anne och det är väl kanske inte någon merit när man kan ha ett namn som ensamt betyder någonting. Men då hittade Emil The Annie awards och det är ju faktiskt rätt häftigt. Kolla själva!
http://www.annieawards.org/


Hej å hå

Vad det kryper i kroppen, gick inte sitta still längre och bara läsa. Det kändes som jag läste bara för ja skulle. Jag orkar inte mer nu, nu får det va. Det får gå som de går. Ja vet, snacka om att ge upp men vafasen man ska ha ett liv också. Märker att varje gång innan tenta blir man typ deprimerad och dagarna innan tentan är så börjar de på något sätt kännas som man har alla möjligtheter i världen att snart få göra vad man vill med sin tid. Sjuka värld. Jag hatar det. Jag ska ABSOLUT INTE plugga vidare direkt, jag beundrar dem som tänker göra det, guldstjärna till er.

Jag vet hur illa det här låter och även antagligen elakt. Men jag tror Lilla Mr O inte är riktigt riktig, idag la sig Nilla och rullade när jag släppte ut hästarna i hagen. Då skulle han göra likadant, bara det att han la sig 2 dm från grinden istället och när han reser sig upp fastnar han förstås i grinden, får världens panik och drar iväg ut från hagen och sliter sönder grinden, Grattis gubben. Du är jättesöt och gosig men jag förstår inte alltid hur du fungerar.

Imorgon ska jag spinna med Sarah för första gången. Känns inte direkt som de är något jag kommer klara i en timme, men som sagt, man kan ju anpassa svårighetsgraden till sig själv. Så jag får väl helt enkelt ta och göra de. Jag vet hur de kommer bli. Jag hatar att va sämst och kan jag göra något åt de så gör jag det. Alltså kommer jag ta och cykla som fan och knappt kunna andas sen, de får bli som de bli. Hoppas jag har mycket ilska som behöver komma ut, de ska väl gå att ordna.

Till helgen blir det äntligen utgång! vad jag har längtat! okay det var kanske bara 2 veckor sen vi var ute sist men jag känner redan hur dansgenerna börja bli oroliga. Jag är så sugen!! det ska ´bli kul, hoppas de flesta väljer att hänga på. Det är roligt när man är lite fler sådär. Det blir Karlskrona än en gång, men det är inte fel. Sist var det Växjö.
Nästnästa lördag kanske det tillochmed blir Malmö eller Lund, får se, men det vore himla kul att få komma tillbaka till malmö och dansa lite där när man inte varit där på länge, testa KB eller nått nu innan vi kommer ner igen till våren :) då ska vi vistas där varje helg! haha, hoppas jag iallafall. Uppleva gamla minnen och dansa på scenen. Jag längtar tillbaka, vi hade det perfekt :)


image4 Lilla Mr O

Söndag

Ah, helgerna går så fort, dem är inte alls som veckorna.Väldigt konstigt. Denna helgen har varit utan min älskling. Det har känts konstigt men jag tror fortfarande på att man måste få sakna varandra mycket lite emellanåt, visst saknar jag dig när vi träffas också., väldigt mycket.

Söndagen har gått till att plugga, det börjar verkligen bli segt nu så på tisdag hoppas jag att jag svarar rätt på tillräckligt många frågor, får läsa lite till. Det vore alldeles underbart om jag fick klara denna, jag vet de är upp till mig hur mycket jag pluggar och för att inte utmana ödet eller något men så känns de som att de skulle kunna finnas en chans att jag klarar det, förhoppningsvis.

Ska på bio ikväll. Försoning, den verkar bra faktiskt, kanske därför vi ska gå på den. Det blir i Växjö, det är en himla mysig stad och de är en bra bio tycker jag. Åker hellre dit än till Kalmar eller Emmaboda iallafall. Hahaha!  Förresten så hade Växjö 25 MINUTER sol under hela december, man brukar snacka om timmar men detta är minuter. Växjö ligger nog i höjd med Borås. Att de alltid regnar där. Sjukt.

Förövrigt känns de fortfarande lite tråkigt och förvirrande mitt liv. Ensamt och sådär, men de lär väl gå över eller så gör jag något åt det, sen.


De är söta på något vis.=) Haha! söt =)



Uppdatering:
Bion var bra, den var rätt lång. 2 timmar och några minuter, men den va bra . Dumt slut men det var bättre att båda dog än att bara den ena dog som det alltid annars är i krigsfilmer. vi såg försoning, yepp :)


SUCK!

åh jag blir så trött, sluta säga saker till andra. säg det direkt till henne det handlar om istället  då slipper man problemen. Smidigt och enkelt och sanningen kommer fram. mycket bättre.

Idag fyllde farfar år, 72 år! Grattis farfar!  det var ett trevligt kalas, men som vanligt spårar det ur så jag åkte hem. Det är mycket konflikter i den delen av släkten och de kommer fram vid såna här tillfällen. tyvärr. Alla blir så högljudda, det går bra i början men sen orkar inte öronen längre och inte huvudet heller tillslut. Alkohol gör folk högljudda och känsliga.

Jobbade första gången på länge idag, det kändes konstigt men de gick ändå rätt snabbt. men jag vet inte. Vart jag än vänder mig just nu känner jag mig ensam, som att ingen är rikktig. det låter nog jättekonstigt. Grejen är nog den att jag behöver komma härifrån, men vilken tonåring tänker inte så när de bor i en liten byhåla som inte har vettiga saker att göra?

tror jag ska sova snart, visst det är lördag men man måste inte va uppe halva natten  för de.
byeee!


En fredag

Gick två timmar i skolan idag, helt okay , de är så de ska vara. Nu är det äntligen helg, men de kommer ändå inte kännas som helg när vi inte ska ses, det har blvit en vana, en bra vana för vår del att ses varje helg.





Uppdatering:
En sjuk grej bara:
 Utan några som helst grunder, även om hon frågade mig och säkert andra också så går hon ut och säger, fast hon egentligen inte vet. Att min kompis är på smällen. Självklart är hon inte på smällen och detta har flera konstaterat till denna lilla IQ-befriade tjejen, men slutar hon ändå? nej. Det är lite synd om henne, fast visst, man kan inte använda något man inte har.


Glöm inte förövrigt att kolla in länken! :)

http://www.youtube.com/watch?v=_pj2Nutu5v8&NR=1




Hej Blogg!

Detta är då mitt försök till en egen blogg, jag hoppas det ska bli bra och fyllt av bra och dåliga inlägg.
Får se hur länge min entusiasm håller mig kvar här.
image1

Nu blev de lite konstigt med namnet, hade jag valt som på bilden, att heta liljekonvalj på engelska hade det blivit något i stil med " Lilies of the valley"  och så ville jag ju inte ha det och inte ville jag heta liljekonvalj heller. Nej nej! Jag är svag för engelska ord, det finns vackrare och mycker mera ord. Därför valde jag Lilja, men mitt mål är ändå liljekonvalj. Varför?  Jo farmors favoritblomma var liljekonvalj och det är just därför.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0