Era jävlar!

Nu kommer det visst lite hat igen! wops så snabbt man kan samla på sig!

Denna gången riktar det sig till er killar! om ni ens kan kallas för de. Svin skulle passa bättre!! Varför? oh well, easy one. Alla är inte svin men de flesta är ta mig fan de.

- Dumpa över msn
- säger till att man gärna får ta livet av sig o att han inte skulle bry sig
-Ha mage  att kalla tjejen för hora och skälla ner henne totalt.
- Ignorera.
-vara för jävla fega för o säga saker face to face

Visst tjejer kanske kan vara likadana men nu är de ni som får ta skiten, idag är det ni.427164-16

Nyladdad

Yeah! Nu har årets rugby varit så nu har jag inga agressioner kvar i kroppen. Det är sjukt, va galen man blir och för att inte tala om förbannad! Det är så skönt när laget på planen förstår det och ger 1000 på att vinna! Och vann det gjorde vi också de flesta matcherna! Även om de ledde till huvudvärk så var de ta mig fan de bästa på länge! Man fick skrika allt man ville, utan att någon brydde sig, man skulle bara göra de.
Jag vet inte vem som vann hela skiten. Spela roll, VMG ägde!

Ibland undra jag över mitt temprament, jag känner mig så arg jämt. Antagligen för jag är trött och jag får ut min ilska på fel saker. Tillexempel hönsjävlarna. De är dem värsta jag vet! skaffa aldrig höns. Det är som att de kacklar och tuppen försöker gala bara för att få mig förbannad, och jävla han lyckas också.  Borde hitta ett sätt att få ur min ilska på.  Förslag?

Och var fasen kommer "man föds inte till man, man blir det" ifrån? JO! det kommer från feministen Simone De Beauvoir och handlar inte alls om män.


"Man föds inte till kvinna, man blir det"  kom ihåg de!


Once again

"Lovet" är slut och första dagen i skolan börja med tentamen i filosofi, Shjysst!
Nej det gick inte bra på provet, men ändå. Seriöst, vad vinner man på i livet av att kunna 20 filosofer och vad dem sa ? kan man inte bara kolla upp de? Jo ja vet, kunskap är viktigt. bla bla bla. Kan man inte få andra kunskaper genom erfarenhet istället?

Filmen "Happy Feet" är en tragisk film, väldigt hemsk, för att vara teknad. Njo ja vet nog vad ni tänker. En snart 19-årig tjej kollar på tecknat, men vem behöver inte tecknat ibland?
Iallafall, jag var hundra procent säker på att Mummel ( huvudpersonen ) aldrig skulle få återse sina föräldrar eller någon han tyckte om igen och jag tänkte faktiskt vem fan som kunde göra en sån film. Okay om de är mer komedi, drama eller så, men inte tecknat. No, de ska alltid sluta lyckligt. Varför ändra på de nu?

Förövrigt har jag lust att komma igång med mitt liv igen, med de menar jag träning. Ska och simma idag och skulle gärna vilja träna en runda mellan lektionerna imorgon, så är någon sugen så let me know? 

Louise och jag har bestämt oss. Malin sa till mig i lördags att vi kunde kontakta Gustav eftersom han var i Norge och kanske kunde hålla lite utkik åt oss medans vi letar här hemifrån. Det vore ju perfekt. Jag vet inte riktigt vad det kommer bli av de, men jag behöver det verkligen och det skulle vara kul om vi kom iväg, du och jag på vårt efterlängtade äventyr =)

Och som en sista önskning hoppas jag att Malin kommer hem från Australien snart, knotten berättar inte för någon när det är dags att komma hem igen. Vilket jag länge tyckt det har varit dags för. =) De har varit i Australien sen Augusti och jag saknar dig och vårt banankrig  =)427164-9


För fan

Så jävla dum i huvudet! det är så fult gjort så jag skulle vilja skita i dig resten av mitt liv! det var förfan du som ville hitta på något sen blir du sån bara för en person. Det är så jävla dålig stil. Så jävla fult gjort. usch usch usch usch usch usch usch usch usch usch usch usch usch. jag pallar inte dig


Sportlov!

Jotack, jag vet att det var ett tag sen jag skrev nu. Det är mitt uppe i sportlovet och det är alldeles underbart! sova sova sova och mysa mysa mysa!
Har turen av att ha min Emil här över lovet och de är skönt.  =)

Jag hade släppt det där med sjuksköterskautbildning nu ett tag men jag är nog fasen på dte igen, jag vet inte. Jag är velig men det är nog väldigt kul och intressant.

Grattis Oskar och Lina till förlovningen på Alla hjärtans dag =) Härligt att de går så bra för er, ni passar så bra ihop!

Och grattis till Jonas och Charlotte också som förlovade sig i Dubai!

Hela syskonskaran har gått och förlovat sig, men för dem är de ju dags de är ju 23+. haha

Till Louise, jag tänker på dig och din familj. Jag hoppas du vet att jag finns här när och om du vill prata. <3

HEART


Nu kommer det igen

Det har känts bra ett tag, men nu kommer de igen. Det är mycket kvar innan vi ens ska ner till Malmö, jag hatar det.
Ja, det är sista nu och det är klart att man ska orka de! tycker snarare de blir svårare. Lycka till och lära sig filosofin på ca 2 veckor. Jävla piss, psykologin var roligare. Kunde gjort den två gånger istället.

Louise undrade om jag inte skulle åka med på reseledarutbildning v.20 i åtta dagar. Det vore grymt. Man besöker Venedig, Prag och Berlin. Skulle behöva lära mig snacka inför folk. Visst det är absolut bra med en bra utbildning och en reseledarutbildning är inte direkt någon last på mitt CV. Men det är mitt i Malmö-perioden och det känns inte bra och missa med tanke på prepp-kurserna som är under tiden.

I just keep on dreaming and work on.

Imorgon är det alla hjärtans dag. Jag vet, jag var också sån, men nu inser jag det igen. Alla hjärtans dag är inte enbart för dem kära ? är det så? det är väl för de som älskar någon? vän, familj, pojk/flickvän eller vad som helst. Någon man tycker om. Det ska absolut inte bara ha och göra med älskande par, det ska inte vara begränsat.  Om/ när jag firar hjärtans dag som singel någon gång ska jag inte deppa ihop. Hoppas jag inte. Egentligen, det är ju bara en vanlig dag, varför ska man visa sin kärlek just denna dagen? är det inte bättre att dela upp kärleken över hela året istället ?

Vecksjo

Yeah, det var ingen lång dag idag heller i skolan. Åkte till Växjö och kollade in arkivet i utvandrarnas hus. Endel luktar skumt. Jag vet att de ser konstigt ut att läsa men jag vill inte va elak och ge ut några namn, hur snällt är de ?
Nej idag är jag snäll, fast ändå inte. Anyway, köpte en ny töjning. Ska börja om från början så ja köpte en ännu lite coolare. Faktiskt och jag är nöjd! Fick med mig helosan till töjning, har jag aldrig fått innan! men de gick hur lätt som helst att få in den då och de är bra. Var tydligen bra om någon sprack också. Himla fint de.

Däremot så är jag irriterad på folk idag. Jag har begränsningar, jag vet det. Tyvärr och jag vill inte bli ännu mer begränsad. Men visst ska jag inte dissa ärlighet, de är det man ska va. kan man vara det så tycker jag det är bra, till viss del. De finns alltid för- och nackdelar med allt.

Skulle åkt in med tåget till Växjö idag, med ett kort som man får via skolan. Så vi fick kortet och gick nöjt ner till stationen. Men pga att några ungjävlar som alltid förstör därnere och är några satans omogna typer som inte har bättre saker för sig så var dem sönder så vi fick gå in till resebyrån. Där säger hon att detta kortet fungerar bara inom Kalmar län, det kommer ni inte till Växjö med. Okej liksom men jaha ? skulle vi till Kalmar, sa vi någonsin att vi skulle till Kalmar ? dont think so. Så vi fick ta Emmas bil istället och köra in. Visst hon ska få ersättning av det och så men ändå. Länskort borde man ha mer koll på.

Matte är jävligt svårt. jag kan inte, jag är begränsad och jag suger på matte. Ändå valde jag det, skyll mig själv

Just so you know

Jag vill aldrig att du ska behöva tvivla på mig. Jag vill att du ska veta hur bra  allt är när jag är med dig, hur mycket du betyder för mig redan nu efter 4 månader. Du är alldeles underbar, att det är du och jag, de är rätt otroligt. Det finns ingen som du, det är de inte bara jag som säger. Du är så förlåtande, förstående och kärleksfull. Tack för att du finns, här, med mig.

427164-15




------------------------------------------------------------------------

Igår fyllde Anna 19 år! grattis i efterskott! ska på lite försenad födelsedagsfika senare idag. Sen ska Peppe o ja sola lite och sådär. Där går även måndagen och fredagen närmar sig . =)

Om någon överhuvudtaget läser min blogg, är det någon som har ett bra filmförslag?

Social?

Igår var det utgång som gällde och vi hade väldigt kul. Eller jag tycker iallafall det var kul. När vi väl kommit in på det stället vi skulle för kvällen så sågs vi knappt ingenting Peppe och jag. Men vi känner varandra så väl så det spelade inte så stor roll. Grejen var den att man kunde va lika anti-ensam som man var om man var med henne. Och det är det jag tycker är roligt. Att man kan gå fram till folk, prata med dem och bara ha kul. Visst det är kanske en fyllegrej men det är ändå viktigt att man gör det tror jag. För det är jävligt kul och man träffar ju så många trevliga människor. Sen finns det alltid dem man alltid har lite svårt för eller folk man känner lite sådär halvt eller något.

Huvudsaken är att man vågar ta steget och gå fram, hälsa och bara prata lite. Det kan bli så uppskattat både för dig själv och till den du går fram till. Det var de roligaste på hela kvällen igår förutom att dansa då förstås! inget kan ta över dansens första plats, of course not! :-)

427164-14

4 månader med dig

Idag är det 4 månader sen vi träffades och blev tillsammans. Det känns som det var en evighet sen men ändå har det " bara " gått 4 månader.  jag är så glad att vi träffades och jag känner bara mer och mer för dig för varje gång vi träffas.  Du är underbar!


427164-13



Ska snart dra iväg till skolan. Jag vet vad ni tänker... SKOLA`?! ÄR HON DUM I HUVET? oh well, det skulle man kunna tro. Men  vår lärare i Svenska B har varit sjuk i 2 månader. Nu kommer vår lärare från Malmö upp idag och ska ha lektion för oss. För vi missat typ halva kursen med vår lärare. Den enda chansen för honom är att komma helger, alltså en lördag. Men visst, nu på dagen hade jag väl ändå inte så mycket planerat.
Men visst fan tar det emot att gå till skolan, absolut. Uscha!


Men till kvällen blir det fest! det var så längesen och jag är sååååå sugen på att få dansa hela natten och springa omkring:)  De blir peppe och jag i Karlskrona. I hope it will be fun!

Lugnt

Nu är det än en gång fredag och jag känner inget behov av att göra något och det är så skönt. Förut var det alltid så att när det var fredag, ja då var man tvungen att hitta på något. Iallafall kändes det som de. Men idag gör de inte det och de är så jääääääääääääävla skönt! Ska ta de lugnt, städa lite och sådär.
Haha okay, jag låter som en torrboll men ska till skolan imorgon ( jo, jag vet) sen ut på kvällen med Peppe.
Det ska bli kul
Vissa dagar bara studsar det i benen och jag längtar så efter att få dansa, bara dansa en hel kväll! känns som det var alldeles för längesen. Jo, det var Amigo på juldagen. juldagen! hej å hå va längesen. Planerna har bara skjutits fram sen dess så nu åker Peppe och jag själva. Karlskrona blir det denna gången, det var ett tag sen och jag hoppas det blir kul. För nu har jag gått och längtat efter Karlskrona så nu är de dags och det ska bli kul!

Fick hem min balklänning idag, är väldigt nöjd. Har hunnit prova den 3 ggr idag, den sitter verkligen perfekt. Den är iofs gjord till mig men ändå. Den är underbar, jag älskar den . Träffade sömmerskan på aquabiken igår. Haha jag vet de låter tantigt och det var den första tanken som slog oss när vi var där i vattnet och skulle börja. Sarah och jag tänkte samma tanke och kunde inte sluta skratta vilket nästan slutade upp i att vi svalde hela bassängen.
Men nu ska man inte vara fördomsfull mot ordet aquabike för satan va kul det är . Okey, en skumgummicykel i vatten , hmm jo. Men det är väldigt svårt men oj va kul man har. mestadels åt sig själv för man ser dum ut och sen är det kul fast det är väldigt jobbigt. Men absolut värt att prova, ja vill gärna göra det igen nästa vecka!


förövrigt så kommer här en vacker bild på min kusin och jag uppe hos farmor och farfar för väldigt många år sedan. Men jag diggar bilden så därför hamnar den här! 

427164-11

Cooolt!

Woho!  Sömmerskan ringde precis och sa att klänningen var klar nu ! SÅÅÅ SPÄNNANDE! så grymt, så häftigt! Jag har en egen fin-klänning nu. Va grymt, så coolt.
Ska hämta den nu någon dag i veckan, kanske imorgon eller på fredag. Hon tyckte jag skulle sminka mig och sådär så hon kunde ta en fin bild på mig :P hahaha. det kommer kännas hur lusttigt som helst, fan va coolt, fasen va spännande!

Blev klar med loggboken till projektarbetet idag men som vanligt krabbar datan lite. Jag vet, den är ny men det är väl jag som gör det svårt för den :P jag brukar nog vara en sån som motarbetar grejer. Antagligen.

Ska snart sticka iväg och hämta mitt Office-student-paket på Konsum. Äntligen, nu kanske det också kan börja ordna sig så jag slipper bli så satans förbannad som jag var i fredags. usch vilken hemsk dag, har aldrig haft en så förbannad och dålig dag, som jag kan komma ihåg iaf. Usch och fy!

Hade en lektion idag, fast faktiskt så åkte jag ifrån den. för jag hade inte kommit hem på 1-2 timmar förrän efter den var slut så jag åkte med sarah till skolan vid 9 sen åkte jag hem så jag var hemma till typ 20-kvart i tio. Det är ju en skön skoldag. Hahah! därför passade jag på att sova lite när jag kom hem och det var djävulskt skönt!

Imorgon ska jag prova på aquabike, gjorde det en gång på idrotten men denna gången är det med någon i simhallen,. det var kul på idrotten så det är nog kul nu också..:) de tror jag nog :)

Anyway. Ha en bra kväll!

Ännu en helg

Ännu en helg har gått och det går alltid lika snabbt när jag är med dig. På ett sätt är det bra, men samtidigt går det snabbare då det är dags att åka hem igen. Denna helgen har varit kul, väldigt pinsam men vi kunde skratta åt de. Du är som en extravän till mig och det känns bra. Du är så mycket mer än bara en pojkvän, jag känner mig nog trygg. Tack.
Fast idag vet jag inte, klart det kändes bra men jag kände ändå den där osäkra känslan, samtidigt som jag kände att allt var perfekt.
Antagligen lär man alltid vara osäker i början av förhållanden, det tillhör, innan man lär känna den man tycker så mycket om riktigt bra. Men vi är en bra bit påväg och jag längtar efter att få upptäcka mer av dig, för du är bäst.

Ska försöka fixa microsoft office ändå, fast bara med excel, word, powerpoint och något mer. Det är bara de jag behöver så varför köpa mer än nödvändigt ? det är samtidigt studentrabatt så det är inte fyskam att passa på nu. Behöver det verkligen för jag tänker ALDRIG skriva på Wordpad, no way ! ain't gonna happen!

Såg we own the nights igår med baby, handlar om maffian och poliserna i 1980-talets USA. Den var faktiskt himla bra, fint val ! :)

Och allt detta tjabb, jag vet inte vem man ska tro på. Jag tycker om er allihopa och jag orkar inte välja sida, men ändå känns det som jag har gjort det, men ja har ändå inte valt bort er och det har jag berättat för min ena vän, ja tillochmed två. Jag tycker det är viktigt att ni vet detta och jag vet hur illa jag burit mig åt.
Vänskap är viktigt, precis som kärlek. Men man klarar sig inte bara på kärlek, inte jag iallafall. Jag tror man oftast behöver bådeoch. Och jag behöver er, mina vänner för ni betyder så mycket för mig fast det blivit som de blivit och det är för vi släpper taget för enkelt, vi har låtit det gå för långt. Men jag tror vi är påväg mot en förändring och jag hoppas att vi kommer kämpa oss till framgång och glädje, det är de jag hoppas på.
JAG ÄLSKAR ER!
HEART

Helvete

Att det ska vara så jävla svårt då! har försökt och fixa hela dagen men skiten vägrar och funger och jag är VERKLIGEN INTE på humör för sånt satans krabb, jag hatar det när man inte ens kan ha en aning om vad man skulle kunna göra för att de kanske skulle funka. Man kan inte ens gissa sig fram! de är fan kasst, jävla skitsystem.
 Så jävla förbannad idag, hatar den. Det är en såndär dag man aldrig skulle vaknat upp på. Allt och alla har gjort mig förbannad och jag hatar det själv också men när allting skiter sig på en dag orkar jag ta mig fan inte gå runt o mesa omkring, de gör mig ännu mer irriterad.
Nej jag kan inte hantera min ilska kanske mn jag blir inte förbannad så ofta, det är bara när saker inte funkar. Typ som nu, och när en sak inte funkar, Ja varför inte ? då funkar inte ett jävla piss.

USCH USCH USCH USCH USCH USCH USCH USCH USCH USCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inatt drömde jag om att jag födde en unge, det ska visst betyda att man ska börja ett nytt liv på ett eller annat sätt, och om det nu stämmer så är jag mer än redo för det nu, för nu suger mitt liv o jag vill bli kung på allt.

Kollade på ett program idag om världens största ormar. Rätt ballt, det var den gröna anakondan och nätpytonorm. Anakondan kunde väga 90kg och bli 9 m lång. Eller var det att den andra kunde bli 9m , men iaf, snacka om jätteormar.. Fy fasen för att möta en sådan, det är jobbigt nog med en snok som man tror ska ta dö på en. Anyway så hade dem sprättat upp en anakonda och hittat en människokropp i den, jag vet inte om filmen var retuscherad men ändå. Man har ju hört talas om människor som blivit ihjälkramade och käkade av ormar, fy fasen. Härligt öde.


RSS 2.0